ΒΙΒΛΙΑ
 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
 ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Το περιοδικό Πέρης & Κάτια
µπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος του παιδιού σας και η καλύτερή του ευκαιρία για να µπει στον κόσµο της γνώσης και των υπολογιστών από τα πρώτα του βήµατα.

Ο Πέρης και η Κάτια είναι δύο πασίγνωστοι ήρωες µε τους οποίους έχουν µεγαλώσει οι τελευταίες γενιές παιδιών. Απευθύνεται σε παιδιά του δηµοτικού σχολείου και στόχος του είναι να τους µάθει πράγµατα για τον κόσµο στον οποίο µεγαλώνουν, µε παραστατικό και διασκεδαστικό τρόπο. Δεν είναι τυχαίο ότι σήµερα στα περισσότερα δηµοτικά σχολεία της Ελλάδας, όπου υπάρχουν υπολογιστές, υπάρχει και ο Πέρης µε την Κάτια.
Το περιοδικό µε το συνοδό CD-ROM αποτελούν ένα σύστηµα που προσφέρει στο σύγχρονο παιδί τον καλύτερο συνδυασµό παιχνιδιού και διασκέδασης. Οι εγκυκλοπαιδικές γνώσεις δίνονται µε πλούσια εικονογράφηση και σκίτσα, τόσο των βασικών ηρώων -του αγαθού και ενθουσιώδη σκύλου Πέρη και της παµπόνηρης γάτας Κάτιας-, όσο και άλλων ηρώων. Παράλληλα, µέσα από το CD-ROM του τεύχους, πολλά εκπαιδευτικά βίντεο εµπλουτίζουν τη γνωσιακή εµπειρία.  
Πέρα από τις γνώσεις και τα παιχνίδια, σηµαντικό ρόλο παίζουν οι κατασκευές, που στηρίζονται κατά βάση σε τυπωµένα χαρτιά, σε συνδυασµό µε υλικά που βρίσκονται εύκολα σε κάθε σπίτι.  
Σ’ αυτό το σηµείο πρέπει να τονίσουµε την αξία του παιχνιδιού σαν εκπαιδευτικό εργαλείο για τα παιδιά, αρκεί βεβαίως να µη γίνεται κατάχρηση. Μέσα από ώρες δηµιουργικού παιχνιδιού µε το CD-ROM, τα παιδιά µαθαίνουν, διασκεδάζουν και ταυτόχρονα εξοικειώνονται µε τη χρήση του υπολογιστή. Η γνώση της χρήσης του υπολογιστή είναι πλέον απαραίτητη στον καθένα. Απλά, τα παιδιά χρειάζονται τον έλεγχο του γονιού ώστε να µην ξεφεύγουν ως προς το χρόνο χρήσης του.